Zařízení & příslušenství
无锡脆鳝
Příprava 30min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
黄鳝 洗净切段(2-3厘米)260 克
-
料酒 腌制用2 茶匙
-
淀粉适量
-
油 油炸用适量
-
姜 切片5 克
-
油10 克
-
蒜头2 瓣
-
糖3 茶匙
-
水60 克
-
老抽2 茶匙
-
生抽4 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
淀粉1 茶匙
-
水2 茶匙
-
葱 切葱花10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17 g
Kalorie
751.7 kJ /
179.7 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
17.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína