Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gorgonzola
- 50 g de fontina, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de gruyère, en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de lait
- 50 g de beurre
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Cornettes à la viande hachée
30min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
Dessert au café
15 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9h 15min
Penne au thon
35min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min