Farfalle aux quatre fromages

Farfalle aux quatre fromages

3.9 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gorgonzola
  • 50 g de fontina en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de gruyère en morceaux (2-3 cm)
    50 g de taleggio, en morceaux (2-3 cm)
  • 50 g de lait
  • 50 g de beurre
  • 320 g de pâte sèche, type farfalle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...