Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'échalote
-
400
g de blancs de poulet, sans peau, en dés (2-3 cm)
nebo 2 hauts de cuisses de poulet, avec peau et os, en dés (2-3 cm) - 8 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 8 olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 680 g d'eau
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de pâtes sèches, de type tortiglioni, d’excellente qualité
- 1 pincée d'origan séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettis et bolo aux gendarmes
30 Min
Viande aux légumes accompagnée de riz
15 Min
Pâtes au thon
30 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Kouglof rapide
1h 15min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 Min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Pâtes et petits pois
35min
Cannellonis
1h 20min
Spaghettis à la carbonara
30 Min