Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, en morceaux (3 cm) (volitelně)
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
-
150
g de guanciale en lamelles (1 cm)
nebo 150 g de lardons - 350 g de spaghettis
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz Casimir (8 portions)
1h
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Spaghetti Carbonara
35min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Linguine saumon et vodka
20min
Sauce bolognaise
3h 15min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Pâtes et petits pois
35min
Ragoût de bœuf
1h 50min