Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 30 g échalote
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau, jusqu’à l’obtention de 750 g de liquide
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâtes sèches, type farfalle, d’excellente qualité
- 15 g de pignons de pin entiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois
50min
Lasagnes classiques
2u. 5min
Mayonnaise à l'ail
10min
Sauce béchamel
15min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Vinaigrette balsamique aux myrtilles
5min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Pizza aux légumes
2u. 5min
Pizzoccheri à la mode du Val Poschiavo
1h 30min
Curry de poulet
35min
Ragoût de bœuf
1h 50 min.
Crevettes au curry
35min