
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 30 g échalote
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau jusqu’à l’obtention de 750 g de liquide
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates-cerises coupées en deux
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâtes sèches, type farfalle d’excellente qualité
- 15 g de pignons de pin entiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 431 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettis à la carbonara
30min
Riz à la tomate
30min
Sauce béchamel
15min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Penne aux moules
1hod.
Fusilli aux artichauts et petits pois
30min
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Riz jaune au poulet
40min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min