Zařízení & příslušenství
Maracuja-Schmand-Torte
Příprava 1hod.
Celkový 4hod. 45min.
12 Stücke
Suroviny
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker160 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver½ Pck.
Schmandcreme und Fertigstellung
-
Zitronenlikör z.B. Limoncello6 EL
-
Zucker100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht25 g
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)1 Streifen
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Schmand600 g
-
gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 90 g)3 Pck.
-
Maracuja-Nektar450 g
-
Tortenguss, weiß2 Pck.
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
13 g
Kalorie
1583 kJ /
378 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2018
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Donauwellen
2hod. 30min.
Allrounder-Torte
1hod. 30min.
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5hod. 30min.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5hod.
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6hod. 30min.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10hod.
Zitronen-Joghurt-Torte
9hod.
Latte-Macchiato-Torte
5hod. 30min.
Tortentraum Himbeere
5hod.
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8hod.
Lebkuchen-Schoko-Torte
4hod. 30min.
Eierlikör-Candy Cake
3hod.