Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 35 g Öl
- 7 Eier
- 400 g Mehl
- 100 g Speisestärke
- 1 Pck. Backpulver
- 130 g Milch
Creme
- 1 Glas Heidelbeeren (600 g)
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 200 g Schmand
Guss
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 10 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 114 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3 Std.
Kiba-Crunch-Kuchen
5ωρ. 35 λεπτ.
Erdbeer-Donauwelle
2 godz. 30 min
Heidelbeer-Cornflakes-Torte
5h 10 min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 godz. 30 min
Spiegelei-Kuchen
1 godz. 15 min
Wassermelonen-Kuchen
2 godz. 15 min
Konfetti-Torte
3 Std.
Selterskuchen
2 godz.
Bunter Limonadenkuchen
1 godz.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 godz. 15 min
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8u.