Zařízení & příslušenství
蔓越莓柚香軟包
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 35min.
8 個
Suroviny
-
水 需多備一些撒水用135 克
-
糖25 克
-
柚子蜜80 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉 需多備一些撒粉用360 克
-
奶油25 克
-
蔓越莓乾70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
6.8 g
Kalorie
971 kJ /
232.3 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
44.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
瑪莉的麵包世界
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan