Zařízení & příslušenství
滷焢肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)3 克
-
甘草2 片
-
油5 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 切段15 克
-
薑 切片5 克
-
五花肉 切片(厚約1公分)450 克
-
米酒30 克
-
水350 克
-
醬油50 克
-
冰糖粉30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
2307.2 kJ /
552 kcal
Tuk
42.8 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
19.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan