Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蒜頭 (約3顆)
- 15 克 橄欖油
- 250 克 豬粗絞肉, 加入少許橄欖油拌勻
- 10 克 醬油
- 10 克 醬油膏
- 1 大匙 油蔥酥 (volitelně)
- 80 克 秋葵 (約10根),切片(約1公分)
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切小段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g