Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
Les framboises au sirop
- 130 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron
- 300 g de framboises surgelées, en brisures
La crème chantilly et le montage
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1550.4 kJ / 370.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Naked cake ananas-mangue-grenade
1h 10min
Chaja (Gâteau meringué à la pêche)
4 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1 godz. 45 min
Bouchées chocolat et noix
25min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Gâteau choco-noisette
1h 40min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Génoise au chocolat
45 min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min