Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
nebo barley malt -
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 105.2 g
- Tuk
- 33.1 g
Alternativní recepty
Tomato Sauce
40 Min
Wholemeal pide
1 godz. 35 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Apple Punch
30 min
Mushroom pie
1h 30 min
Baked spinach and eggs
35 dk
Brioche
5sa
Rustic Bread
2sa
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Pollock Croquettes with Olives
1sa 40 dk
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min