Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
nebo barley malt -
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 250 g tinned whole peeled tomatoes
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 4 artichoke hearts, in oil, drained, quartered
- 50 g mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced
- 50 g taggiasca olives
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 105.2 g
- Tuk
- 33.1 g
Alternativní recepty
Pain aux Cereales
12h 15min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Mushroom pie
1h 30 min
Brioche
5h
Rustic Bread
2 godz.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Onion Focaccia
3h 20min
Mediterranean Bread
5h 20 min