Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs and Sauce
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 500 g pork mince, broken in pieces
- 60 g single cream
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 70 g tomato purée
Parmesan Polenta
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for garnish
- 1000 g whole milk
- 100 g quick polenta
- 100 g salted butter, diced (2 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- parsley leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1h 5min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min