Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 952 mg
Alternativní recepty
Cottage Pie with Colcannon Mash
1u. 50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Venison and Potato Goulash
50 min