Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 952 mg
Alternativní recepty
Greek Style Pork Stew
30 min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Chicken Cacciatore
50min
Venison and Potato Goulash
50min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Leftover Vegetable Stock
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken and Barley Stew
50min