
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 200 g onions sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391 kcal / 1645 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 952 mg
Alternativní recepty
Beef and Ale Stew
2hod. 20min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Garlic Turkey Stew
45min
Slow-cooked Veal Stew
2hod. 10min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1hod. 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1hod. 30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1hod. 10min
Venison and Potato Goulash
50min
Chicken Curry with Spinach
1hod. 5min
Beef Bourguignon
1hod. 30min