Zařízení & příslušenství
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
onions sliced (5 mm)200 g
-
olive oil20 g
-
venison boneless, cut in pieces (2 cm)600 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
carrots halved lengthways then sliced (3 cm)300 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)250 g
-
tomato purée30 g
-
port50 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh bay leaves2
-
pitted prunes120 g
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
952 mg
Protein
37 g
Kalorie
1645 kJ /
391 kcal
Tuk
8 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chicken and Barley Stew
50min.
Carrot and Swede Mash
20min.
Scotch Broth
1hod.
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min.
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min.
Shellfish Nage with Champagne
1hod. 5min.
Beef and Ale Stew
2hod. 20min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.
Chilli Con Carne
35min.
Beef in Stout
1hod. 40min.