Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, in Stücken
- 500 g Karotten, geschält, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 800 g Wasser
- 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,75 l)
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 12 Pfefferminzblätter, frisch, fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Gerstensuppe
1h 20 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Peperonicremesuppe
20min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Randen-Suppe
45 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Rüeblisalat
15min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min