Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, in Stücken
- 500 g Karotten, geschält, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 800 g Wasser
- 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,75 l)
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 12 Pfefferminzblätter, frisch, fein geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Luzerner Lebkuchen
55min
Rüeblisalat
15 Min
Randen-Suppe
45 Min
Rhabarberwähe
55min
Fruchtglace
5min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Peperonicremesuppe
20 Min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min