
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl
- 2 Peperoni, gemischt (300 g), (1 rote und 1 gelbe), in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht - 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Paprika edelsüss
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 50 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 259 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Risotto Cinque P
30min
Rüeblisalat
15min
Fruchtglace
5min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Randensalat
10min
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Süssmostcreme
4hod. 15min
Thonmousse
5min
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min