Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen

Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen

4.1 109 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
6 Portionen

Suroviny

  • Frühkartoffeln ungeschält, in mundgerechten Stücken
    1500 g
  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Brötchen, altbacken in Stücken
    100 g
  • gekochter Schinken in Stücken
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    3
  • Knoblauchzehen
    2
  • Wasser
    200 g
  • Sahne
    400 g
  • Crème fraîche
    400 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    2 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Erbsen, TK
    250 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 34 g
Kalorie 3487 kJ / 836 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...