Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Datteln, entsteint
- 700 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Essig
- 20 g Öl
- 100 g Orangensaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 2 Orangen, filetiert
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 min
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Weihnachtlicher Rotkohlsalat
40min