Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Apfel, hart, geviertelt
- 1 Schalotte
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Ahornsirup
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Balsamico, hell
- 30 g Cranberrysaft
- 40 g Rapsöl
- 30 g Feigen, getrocknet, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Rucola
- 60 g Gorgonzola, dolce, gezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min
Spitzkohl-Möhren-Slaw
45 min