
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de farine de blé
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g amande décortiquée
- 50 g noisette
- 200 g de blé en grains
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 20 g de cacao en poudre
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 80 g de canneberges déshydratées
- 60 g de flocons d'avoine
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 174 kcal / 730 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oeufs de pâques en chocolat
13hod.
Pain de seigle scandinave
26hod.
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Roulé de pain
1hod. 15min
Pizza aux 3 farines
1hod. 35min
Pain müesli
2hod.
Pains de seigle plat
1hod. 30min
Miel au sésame
10min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Pain au levain
8hod.
Brioche au potiron
3hod. 45min
Pain complet ultra-moelleux
2hod. 15min