Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain, type Manitoba
- 180 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Muffins aux raisins
35min
Linzer torte
2 Std.
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 Std. 30 Min
Focaccia sucrée à la noisette
2 Std. 20 Min
Gâteau de rêve danois
1h
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Le gâteau de Peau d'Ane
1h 15min
Ciambella à l'eau
1h
Kougelhopf
2hod. 55min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min