Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain, type Manitoba
- 180 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24 Std. 10 Min
Muffins aux cerises
2h 45min
Moelleux renversé aux pêches
1 godz. 5 min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50 min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30 min
Brioche légère au fromage blanc
4 Std.
Linzer torte
2 Std.
Brioche à la confiture de rhubarbes
4 Std.
Cake à l'ananas
55 Min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min
Riz à la sauce tomate et au thon
30 min