
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 15 g de miel
- 250 g de lait
- 320 g de farine à pain type Manitoba
- 180 g de farine de blé type 45, et un peu pour fariner
- 20 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 pommes et un récipient d'eau
- 1 jus de citron jaune
- 2 - 3 c. à soupe de sucre de canne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 196 kcal / 820 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés briochés au chocolat
2hod. 40min
Pain au lait
2hod. 20min
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.
Gâteau de raisin à l'huile d'olive
1hod. 15min
Minipanettoni
2hod. 30min
Brioches à la confiture de prunes
2hod. 20min
Moelleux noisettes-citron
1hod. 5min
Quatre-quarts au citron très doux
1hod.
Le pain bénit
2hod. 30min
Roulé brioché aux fruits confits
3hod. 10min
Brioche légère au fromage blanc
4hod.
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.