Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1883.8 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suizos
2 Std. 30 Min
Magdalenas de nata
1h
Magdalenas
1h
Cake de pasas al ron
10 Std.
Ensaimadas individuales
9 godz.
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Roscón de Reyes
4 Std.
Brioche
8 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 Std. 45 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3ωρ.