Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1883.8 kJ / 450.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2u. 20min
Magdalenas
1h
Brioche
8 godz.
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3u. 35min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2u. 20min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Suizos
2h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Galletas danesas
35min
Magdalenas de nata
1h
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min