
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 500 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- aceite para untar las manos
Glaseado
- 150 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 450.7 kcal / 1883.8 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 53.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2hod. 20min
Fullatre de las Cinco Villas
1hod. 25min
Bollitos con malvaviscos
2hod.
Buñuelos de viento
1hod.
Bretzel
1hod. 15min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3hod. 10min
Rebojos zamoranos
50min
Caracolas de canela
2hod.
Pan nevado para el desayuno
2hod. 30min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1hod. 15min
Suizos
2hod. 30min
Magdalenas de nata
1hod.