Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2689 kJ / 643 kcal
- Protein
- 9.89 g
- Sacharidy
- 62.36 g
- Tuk
- 39.37 g
- Vláknina
- 3.29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de chocolate almendrada
3 Std.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta conejito
1 Std. 25 Min
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
3u. 50min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10 min
Tarta versátil para celebrar
4 Std.
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Bizcocho de coco
45 min
Coca dulce de anís y almendras
50 min
Bizcocho triple de chocolate
2u. 20min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 Min