Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) troceado
- 370 g de leche condensada
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 ½ cucharadas de licor de naranja (Cointreau®, Grand Marnier®, triple seco, etc.)
- 70 g de avellanas tostadas (volitelně)
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- 2 cucharadas de fideos de chocolate
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda tostada
- 2 - 3 cucharadas de copos de cereales variados
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 417 kJ / 100 kcal
- Protein
- 1.46 g
- Sacharidy
- 9.18 g
- Tuk
- 6.34 g
- Vláknina
- 1.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Colines con hierbas provenzales
45 min
Bocaditos de turrón
1h 40min
Mini cheesecakes de queso fresco con fresas
2 Std. 45 Min
Marquesas al cacao
45 min
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4h
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40 min
Turrón de bizcocho de chocolate y dulce de leche
25h 15min
Trufas de chocolate negro
4h 30min
Dip de queso y nueces con granada
5min
Helado de brownie
5h 40min
Crema de leche, chocolate, avellanas y azúcar
15 min
Trufas de café
8h 30min