Hazelnut Bavarian

Hazelnut Bavarian

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 6hod. 25min
8 portions

Suroviny

  • gelatine leaves platinum strength
    4
  • hazelnuts toasted
    100 g
  • cream, 35-37 % fat chilled
    500 g
  • egg yolks from medium eggs
    6
  • caster sugar
    120 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • water
    1 Tbsp
    1 Tbsp rum

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1629 kJ
Protein 6.5 g
Tuk 33.3 g
Sacharidy 17.3 g
Vláknina 1.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...