Zařízení & příslušenství
Hazelnut Bavarian
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ITALIAN CUISINE
7 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Tart
4hod. 30min.
Meringue Topped Mince Pies
55min.
Steamed lemon cake
2hod. 20min.
Caramel Pecan Macarons
2hod. 15min.
Choux Pastry
2hod.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min.
Torta Pasqualina
1hod. 50min.
Apple Rose Tart
1hod. 40min.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2hod.
Mini Spinach Calzone
2hod. 35min.
Tear and Share Snail Bread
2hod. 45min.
Crème Pâtissière
15min.