Zařízení & příslušenství
Hazelnut Bavarian
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 25min.
8 portions
Suroviny
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.5 g
Kalorie
1629 kJ /
388 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ITALIAN CUISINE
7 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sugar glaze
5min.
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15hod.
Lemon cake
2hod.
Tiramisu
5hod. 20min.
Crème caramel
2hod. 45min.
Béchamel Sauce
15min.
Coconut and Chocolate Easter Cake
3hod.
Piped Raspberry Mousse
1hod.
Berries and Cream Layer Cake
2hod. 15min.
Lemon cake
2hod.
Chocolate Soufflé with Orange
45min.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2hod. 35min.