Zařízení & příslušenství
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1hod.
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1hod. 15min.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1hod. 15min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Caramelised Onions (400-500 g)
50min.
Caramelised Onions (200 g)
40min.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1hod. 20min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Shallot Tarte Tatin
2hod.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Sourdough-style Loaf
122hod. 45min.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1hod.