Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base Layers
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits (dark chocolate topped)
- 2 Tbsp coffee grounds (see tip)
- 250 g espresso, brewed, cold
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g brandy
- 18 - 20 sponge finger biscuits (depending on size)
Filling
- 250 g double cream
- 220 g caster sugar
- 5 gelatine leaves
- 750 g cream cheese
- 2 tsp vanilla bean paste
- 500 g mascarpone
- 30 g brandy
Topping
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 385 g double cream
- 55 g caster sugar
- 200 g mascarpone
- 2 Tbsp dark chocolate shavings, for garnishing
- 1 Tbsp cocoa powder, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 3462 kJ / 835 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 67.3 g
Alternativní recepty
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Unbaked marbled cheesecake
4sa 35 dk
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Choux Pastry
2 godz.
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Crème Pâtissière
15 Min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20 min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Praline Cheesecake
4h 10min