Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 6 - 8 cebolas pequenas
- 100 g vinho branco
- 200 g água
- 100 g pão de véspera
- 1 dente de alho
- 10 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 50 g vinho do Porto
-
80
g arandos
nebo 80 g sultanas - 100 g pistácios
- 2 ovos
- 400 g carne de porco picada
- 400 g salsichas frescas s/ pele
- 40 fatias de bacon
- 10 g amido de milho
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1926.6 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 577.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de cebola e azeitona
50 dk
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Folar de carnes
2h 20min
Molho béarnaise
15 Min
Pãezinhos doces
3h
Torta de bacalhau
2h 15min
Tranças de sementes de papoila
14h 30 min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 godz. 40 min
Almofadinhas de bacalhau
1 godz. 45 min
Brioche de especiarias
3h
Pudim de bacalhau
2h
Almôndegas de puré e carne
3h 30min