Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 jajko
- 100 g mleka
- 25 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
25
g cukru
nebo 25 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 1 łyżeczka soli
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
nebo 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g, patrz wskazówka) - 650 - 700 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 250 g wody, ciepłej
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania bajgli
- mak, ilość do posypania bajgli
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 523.3 kJ / 125.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 105.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Obwarzanki wałeckie
3h
Świderki z makiem
2 Std. 10 Min
Rogale śniadaniowe
2 Std. 10 Min
Precle
1h
Zakręcone bułeczki piknikowe
50min
Bułki wrocławskie
2 godz.
Turecki płaski chleb
2 godz.
Zawijane drożdżówki z serem
2 godz. 40 min
Bułeczki "Stokrotka"
1h 5min
Chleb portugalski (Pão de água)
4h
Domowe bułki do hot dogów
2h 15 min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min