Zařízení & příslušenství
Gęsty budyń – 600 g
Příprava 5min.
Celkový 15min.
5 porcji
Suroviny
-
500 g mleka
-
3 jajka
-
50 - 100 g cukru
-
45 g skrobi kukurydzianej45 g skrobi ziemniaczanej
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porcję
Sodík
98 mg
Protein
8 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
PROSTE POMYSŁY
214 recepty/-ů
Polsko
Polsko
SOSY I KREMY
22 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15min.
Budyń z syropem klonowym
20min.
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25min.
Budyń bez laktozy
20min.
Płynny budyń – 1200 ml
15min.
Gęsty budyń – 1100 g
15min.
Płynny budyń – 650 ml
15min.
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min.
Karmelowy budyń
1hod.
Sos karmelowy
1hod. 30min.
Budyń czekoladowy
10min.
Deser z kaszy manny
20min.