Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bao buns
- 280 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 320 g de harina de fuerza
- 75 g de leche
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de lecitina de soja
Relleno
- 300 g de tomate maduro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 150 - 200 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1420 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.64 g
- Sacharidy
- 41.44 g
- Tuk
- 12.82 g
- Vláknina
- 2.48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Colines con hierbas provenzales
45min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Focaccia de Puglia
1h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Masa básica de pizza
1h
Baguette
3 Std. 45 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 Std. 20 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Molletes de Antequera
2 Std. 45 Min