Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
La crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 400 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 50 g de marrons glacés, en brisures (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Marrons glacés
72 Std.
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Bûche express au praliné
45min
Bûche meringuée au citron
1h 15min