Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (volitelně)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche express au praliné
45min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17u.
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Galette des rois aux marrons et noisettes
1h 35 min
Délice d'été pêche-abricot
4 godz.
Brioche des rois
6sa 35 dk
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 Std. 20 Min
Mousses à la crème de marrons
20 Min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Oreillettes
3 Std. 40 Min