Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (volitelně)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Bûche aux marrons
1h 40min
Baba au rhum
3h
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Fiadone au citron
50min
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Fiadone
55min
Canistrelli
1u.
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Tarte à la praline
3h 20min
Bûche express au praliné
45 min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1u.