
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 350 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 150 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf légèrement battu pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 485 kcal / 2022 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 52 g
Alternativní recepty
La brioche familiale
5hod.
Brioches ourson
10hod.
Brioche à la fleur d'oranger
5hod.
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1hod. 10min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45min
Brioches à la confiture de prunes
2hod. 20min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4hod. 15min
Le pain bénit
2hod. 30min
Brioche parisienne
24hod.
Kouglof
3hod. 20min
Roulé brioché aux fruits confits
3hod. 10min
Brioche légère au fromage blanc
4hod.