Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 530 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 - 230 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 courgettes, de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45, pour le plan de travail
- 100 g de pesto de basilic
- 4 c. à soupe de parmesan râpé (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Ravioli maison
2h 15min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15min
Pâtes fraîches sans œufs
1 Std. 35 Min
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Galettes de pommes de terre
45min
Quenelles de beignets de chou-fleur
1h
Arancinis
3 Std.
Gnocchis
45min