
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 650 g d'eau
- 430 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en tranches (3 mm)
- ½ c. à café de sel
- 200 g de farine blanche type 45
- 1 jaune d'œuf
- 30 g de parmesan râpé
La farce
- 1 échalote coupée en deux
- 2 courgettes de taille moyenne, coupées en morceaux
- 3 c. à soupe huile d'olive extra vierge
- 300 g de bouillon de légumes
- ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Les préparation et cuisson des gnocchi
- farine blanche type 45 pour le plan de travail
-
100
g de pesto de basilic
nebo 40 g de beurre doux fondu - 4 c. à soupe de parmesan râpé (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.6 kcal / 2328.8 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 906.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1hod. 5min
Gnocchis
45min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2hod. 20min
Ravioli asperge-roquette
2hod.
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Gnocchi au potiron jaune
1hod. 15min
Panzerotti aux poivrons
1hod. 45min
Croquettes d'automne au cèpe
2hod. 45min
Gratin de courge
1hod.
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1hod. 10min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min