Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 10 g d'huile d'olive
- 400 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 20 g de chapelure
- 2 œufs
- 1 c. à café sel, et 2 pincées pour la sauce à la ciboulette
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à café de mayonnaise
- 1 concombre
- 10 radis roses
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 365 kJ / 87 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 godz.
Sucettes de fruits au chocolat
30 min
Tuiles aux crevettes
40min
Roses des sables
1h 30min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 godz.
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Jus de pomme épicé
5 min
Petits chaussons fourrés
1h 25min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10min
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15min
Burgers sucrés
3h