Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 10 g d'huile d'olive
- 400 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 20 g de chapelure
- 2 œufs
- 1 c. à café sel, et 2 pincées pour la sauce à la ciboulette
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à café de mayonnaise
- 1 concombre
- 10 radis roses
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 365 kJ / 87 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-choux aux fraises
1 Std. 10 Min
Pizzettes au fromage
1 Std. 35 Min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2 Std.
Mayonnaise au yaourt
5 Min
Sauce au piment doux
10 Min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1 Std. 15 Min
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Gâteau choco minute comme un soufflé
25 Min
Bœuf en papillote et ses légumes
50 Min
Œufs farcis
30 Min
Minicakes au poulet
35 Min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35min