Marcepanowe batoniki

Marcepanowe batoniki

4.9 166 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 40min.
10 porcji

Suroviny

  • 200 g cukru
  • 200 g migdałów, w płatkach
  • 50 g likieru migdałowego, np. amaretto
  • 1 łyżeczka aromatu migdałowego naturalnego
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Protein 5.3 g
Kalorie 1347.5 kJ / 321.8 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...