
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto czekoladowe
- 280 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 8 białek
- 160 g cukru
-
140
g orzechów laskowych
nebo 140 g migdałów, ze skórką - 280 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
- 10 żółtek
Czekoladowy ganache
- 180 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
- 1 ½ łyżeczki barwnika spożywczego czarnego (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 454 kcal / 1900 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Czekoladowa gąsienica
3hod. 15min
Laski św. Mikołaja
3hod. 20min
Halloweenowe kapelusze czarownic
4hod. 45min
Truskawki w czekoladzie i gorąca czekolada do picia
40min
Halloweenowe babeczki
1hod. 40min
Wielkanocne babeczki
50min
Jabłka w karmelu
30min
Domowe lizaki
40min
Unicorn Latte
20min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55min
Cynamonowe gwiazdki
55min
Tort tęczowy z lizakami
6hod.