Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 400 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
50
g oleju
nebo 50 g oleju arachidowego - 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
-
1
łyżka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
nebo 1 łyżka ziół prowansalskich, suszonych - ziarna słonecznika, do posypania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 520.7 kJ / 124.4 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 122.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1h 30min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1h 20 min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1u. 50min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Mini tarty z porem
1h
Grissini - paluchy chlebowe
3 Std.
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Paluszki serowo-szynkowe
1h 15 min
Odrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2h