Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 400 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
50
g oleju
nebo 50 g oleju arachidowego - 200 g wody
- 2 łyżeczki suchych drożdży
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
-
1
łyżka ziół włoskich, mieszanych, suszonych
nebo 1 łyżka ziół prowansalskich, suszonych - ziarna słonecznika, do posypania
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 520.7 kJ / 124.4 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 122.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paluszki serowo-szynkowe
1 Std. 15 Min
Minicalzone
2h 5 min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Włoskie grissini
2 godz.
Mini tarty z porem
1 Std.
Focaccia serowa z pomidorami
45 Min
Pizzowe muffiny
1h 50min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1h 50min
Precle
1 Std.
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 godz. 20 min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 Min