Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g mąki pszennej
- 250 g cukru
- 1 szczypta soli
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 jajka
- 1 żółtko
-
20
g likieru anyżowego
nebo 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau® - 200 g migdałów, ze skórką
- woda, ilość do zwilżenia rąk
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 303.4 kJ / 72.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Babka drożdżowa Panettone
3h
Makaroniki migdałowe
35 Min
Cantucci czekoladowe z pistacjami
2h
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Florentynki
2h
Magdalenki z białym makiem i cytryną
1h 30min
Ciasteczka amaretti
1h 10min
Śliwki w czekoladzie
2h 30 min
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30min
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Kokosanki
1h