Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 160 g wody
- 30 g smalcu, pokrojonego na kawałki
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 300 g mąki chlebowej
- 1 łyżeczka soli
Pasta serowa z oliwkami
- 200 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 200 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 2 - 4 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy (volitelně)
- 150 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- oliwa z oliwek, do posmarowania
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1023.7 kJ / 244.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 19.9 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 Std. 20 Min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Focaccia serowa z pomidorami
45min
Mini foccacie z oregano
3 godz. 40 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Chrupiąca focaccia
2h 10min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Focaccia
2 Std. 50 Min