Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en rondelles (2-3 mm)
- 200 g de farine de pois chiche, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de fécule de maïs
- 1 œuf
- eau, pour la cuisson des gnocchi
- sel, pour la cuisson des gnocchi
- 1 boîte de sauce bolognaise en conserve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 88.7 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au gorgonzola
25 min
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Macaroni à la bolognaise
35 min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1 Std. 15 Min
Pâtes fraîches sans œufs
1 Std. 35 Min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Canapés de polenta sans gluten
2u. 30min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Gnocchis
45 min
Pâte à tortilla
50 min