Soupe de fruits de mer provençale
TM5 TM31 TM6

Soupe de fruits de mer provençale

3.6 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches, type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé, non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches de baguette grillées, pour servir

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1903 kJ / 456 kcal
Protein
17 g
Sacharidy
28 g
Tuk
31 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty