
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g d'eau
- 1 cube de court-bouillon
- 100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
- 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
- 150 g d'aïoli
- tranches de baguette grillées, pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 456 kcal / 1903 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 28 g
Alternativní recepty
Soupe de poissons
45min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Soupe façon couscous
40min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poisson
40min
Soupe de pâtes
35min
Soupe de poulet à l'estragon
25min