Soupe de fruits de mer provençale

Soupe de fruits de mer provençale

3.8 12 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches baguettes grillées, pour servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17 g
Kalorie 1903 kJ / 456 kcal
Tuk 31 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...