Soupe de fruits de mer provençale
TM6 TM5 TM31

Soupe de fruits de mer provençale

3.6 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • 900 g d'eau
  • 1 cube de court-bouillon
  • 100 g de pâtes sèches type langue d'oiseau
  • 300 g de cocktail de fruits de mer surgelé non décongelé
  • 150 g d'aïoli
  • tranches de baguette grillées, pour servir

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
456 kcal / 1903 kJ
Protein
17 g
Tuk
31 g
Sacharidy
28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty