Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tejas
- 25 g de mantequilla
- 80 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 90 g de almendras laminadas
- 2 claras de huevo
Mousse de turrón
- 2 hojas de gelatina
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 200 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Crema de anís
- 2 anises estrellados
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 15 g de licor de anís
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3059 kJ / 731 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 53.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3j 40 menit
Semifrío de crema de whisky
1 godz.
Tarta San Marcos
4h
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Mousse de sidra con su gelatina
2 godz. 20 min
Mousse de crema de orujo
2 godz.
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Nata de trufa
8ωρ. 15 λεπτ.
Emulsión de patata con pulpo
50min