Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La génoise au chocolat
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le montage
- 150 g de biscuits au chocolat
- 10 paquets de biscuits, type KitKat® coupés en deux dans la longueur
- 300 g de pâte à sucre orange et blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2813.9 kJ / 672.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche express au praliné
45 min
Macarons lapins de Pâques
48h
Biscuits doigts de sorcière
2h
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Nid de Pâques
1 godz. 45 min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Number cake 6
2h
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min