Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La génoise au chocolat
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le montage
- 150 g de biscuits au chocolat
- 10 paquets de biscuits, type KitKat® coupés en deux dans la longueur
- 300 g de pâte à sucre orange et blanche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2813.9 kJ / 672.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 87.3 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Napolitain
73hod. 40min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Bûche glacée
8h
Cupcakes araignée
55 Min
Gâteau de Pâques
13h
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bûche express au praliné
45 min
Bavarois poire-chocolat
14h 30 min
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.