Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de sucre en poudre
- 175 g de biscuits secs, type palet breton
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 350 g de fraises
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 12310 kJ / 2947 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 216 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin de poires aux speculoos
50min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Fondant minute au chocolat
20min
Tiramisu poire-speculoos
12 godz. 30 min
Tarte poire-chocolat
55 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 godz.