Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de sucre en poudre
- 175 g de biscuits secs, type palet breton
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de mascarpone
- 350 g de fraises
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 12310 kJ / 2947 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 216 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1 Std.
Charlotte aux fraises
12h 30min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 Std.
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3u. 50min
Gâteau magique aux framboises
3h 15min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45 min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Fondant minute au chocolat
20 Min
Tarte poire-chocolat
55 Min