Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 200 g de jambon blanc (3-4 tranches)
- 400 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 100 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 616.3 kJ / 148.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 137.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Barquettes à la fraise
35min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Galettes de boulgour au chorizo
1 Std.
Potatisbullar (Galettes de pomme de terre)
1 Std.
Gaufres de pomme de terre au camembert
45min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55 min
Gaufre quiche
50min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min