Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 200 g de jambon blanc (3-4 tranches)
- 400 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 100 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 616.3 kJ / 148.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 137.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Croque flammekueche
55min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1 Std.
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Potatisbullar (Galettes de pomme de terre)
1 Std.
Gaufres-cookies aux noisettes
20 min
Gaufre quiche
50min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 Min
Pâte à cake salé
15 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 Min
Tourte aux pommes de terre et au thym
2 Std.