Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 6 huevos
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 120 g de mantequilla (y un poco más para engrasar el molde)
- 190 g de azúcar
- 50 g de brandy
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 400 g de mermelada de albaricoque
Cobertura
- 200 g chocolate con 50% de cacao en trozos
- 70 g de agua
- 70 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2712 kJ / 649 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Sacharidy
- 79.67 g
- Tuk
- 32.94 g
- Vláknina
- 4.06 g
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40 min
Brazo de gitano
3 Std.