Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de harina de repostería
- 300 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 80 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de bicarbonato
- 250 g de leche
- 250 g de agua
- 180 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4.52 g
- Sacharidy
- 55.21 g
- Tuk
- 16.37 g
- Vláknina
- 1.31 g
Alternativní recepty
Bizcocho cebra
1h 10 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Magdalenas chocolate
1h
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10 min
Bizcocho esponjoso de miel
1 Std. 45 Min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho básico
40 min
Gofres de sartén
45min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min