![Molletes de Antequera Molletes de Antequera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34775ECD-D826-4852-9967-3713A3C38A58/Derivates/ad6c48e1-aa12-4ec6-8092-26e1fea52678.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 10 g de levadura prensada fresca
- 50 g de leche
- 85 g de harina de fuerza
- agua templada
Masa
- 600 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 350 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- 1 cucharada de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 990.2 kJ / 236.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Bao buns a la catalana
2h
Masa básica de pizza
1 Std.
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1 Std.
Palitos con sabor a pizza
1 Std.
Panecillos de aceite
1 godz. 25 min
Pan de molde sin corteza
2 Std. 20 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30 Min
Magdalenas de nata
1 Std.
Suizos
2h 30 min