香蘭綠豆糕

香蘭綠豆糕

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 20min.
20 個

Suroviny

內餡
  • 500 克
  • 綠豆仁 先以清水浸泡3小時,瀝乾
    150 克
  • 70 克
  • 花生油 需多備一些抹油用
    40 克
  • ¼ 茶匙
外皮
  • 太白粉
    160 克
  • 在來米粉
    40 克
  • 150 克
  • 400 克
  • 椰絲
    45 克
  • 香蘭萃取物 (香蘭色素)
    3 滴
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 白芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 2.2 g
Kalorie 577 kJ / 138 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...